WAT IS CROSSTRAINING?

 

CrossTraining is een vorm van fitness, dat het beste van verschillende sporten met elkaar combineert. CrossTraining trainingen zijn zeer divers en compleet en is er voor elk niveau. Verschillende variaties van cardio, kracht- en lenigheidsoefeningen komen hierin terug. Probeer eens een proefles om kennis te maken met onze trainingen.

Daarom wordt CrossTraining nooit saai! Omdat je je concentreert op veel verschillende vormen van sport, voorkom je dat je je eenzijdig fysiek ontwikkelt. Daarnaast is CrossTraining voor iedereen, ongeacht je fysieke- en conditionele gesteldheid of je leeftijd!

 

 

OPBOUW  VAN EEN TRAINING

 

Natuurlijk begint een CrossTraining training met een warming-up. Hierbij worden de spieren opgewarmd, zodat deze een maximale prestatie kunnen leveren zonder beschadiging. Daarna volgt een technisch gedeelte, waarbij de focus ligt op het uitleggen van de CrossTraining bewegingen. Hierna volgt het intensieve gedeelte van de CrossTraining training. Deze ‘Workout of the Day’ is het zwaarste gedeelte van de training. Dit alles gebeurt bij onze CrossTraining locatie in Roosendaal.

 

 

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN TRAINING?

 

Zoals gezegd worden er bij CrossTraining verschillende vormen van cardio, atletiek en krachtsport met elkaar gecombineerd. Denk hierbij niet aan bodybuilding, want CrossTraining is juist het tegenovergestelde van bodybuilding. Door Crosstraining te doen word je fitter, krijg je een beter figuur en zal je conditie aanzienlijk verbeteren.

De trainingen zijn intensief, maar elke deelnemer traint op zijn eigen niveau. Je hele lichaam wordt getraind waardoor de resultaten snel te zien zijn!

 

WIJ LATEN GEEN MACHINES BEWEGEN, WIJ BEWEGEN ONSZELF!