Pascal Sibbald Eigenaar en Head-coach 


Ik ben Pascal Sibbald, trotse eigenaar van Crossbox #noexcuses. Ik ben 36 jaar oud en zelf op hoog niveau actief geweest binnen de sport. In januari 2019 heb ik besloten om een geheel nieuwe sportschool in Roosendaal te vestigen. #noexcuses is een plek waar JIJ je gewaardeerd voelt om wie je bent. Wij proberen het maximale uit JOU te halen. Samen stellen wij een doel op om hier naar toe te werken. Wij hebben voor iedereen een plekje binnen de sportschool, of je nou wilt afvallen, fit wilt worden, wedstrijden wilt doen of gewoon lekker wilt sporten.

 

CrossTraining die wij aanbieden is een vorm van fitness, dat het beste van verschillende sporten met elkaar combineert. CrossTraining trainingen zijn zeer divers en compleet en is er voor elk niveau. Verschillende variaties van cardio, kracht, lenigheidsoefeningen en gewichtheffen komen hierin terug.

Daarom wordt CrossTraining nooit saai! Omdat je je concentreert op veel verschillende vormen van sport, voorkom je dat je je eenzijdig fysiek ontwikkelt. Daarnaast is CrossTraining voor iedereen, ongeacht je fysieke- en conditionele gesteldheid of je leeftijd! Het maakt je functionale bewegen makkelijker.

 

Probeer eens een proefles om kennis te maken met onze trainingen!


Ik heb verschillende sportopleidingen gevolgd waaronder:

- MBO 3 sport en bewegingsleider

- Crossfit trainer Level 1 

- AALO Bootcamp instructeur 

- AALO Kettlebell instructeur 

- Gewichtsconsulent

- Prestatie psychologie