Pascal Sibbald Eigenaar en Head-coach 


Ik ben Pascal Sibbald, trotse eigenaar van Crossbox #noexcuses. Ik ben 34 jaar oud en zelf op hoog niveau actief geweest binnen de sport. In januari 2019 heb ik besloten om een geheel nieuwe sportschool in Roosendaal te vestigen. #noexcuses is een plek waar JIJ je gewaardeerd voelt om wie je bent. Wij proberen het maximale uit JOU te halen. Samen stellen wij een doel op om hier naar toe te werken. Wij hebben voor iedereen een plekje binnen de sportschool, of je nou wilt afvallen, fit wilt worden, wedstrijden wilt doen of gewoon lekker wilt sporten.

 

CrossTraining die wij aanbieden is een vorm van fitness, dat het beste van verschillende sporten met elkaar combineert. CrossTraining trainingen zijn zeer divers en compleet en is er voor elk niveau. Verschillende variaties van cardio, kracht, lenigheidsoefeningen en gewichtheffen komen hierin terug.

Daarom wordt CrossTraining nooit saai! Omdat je je concentreert op veel verschillende vormen van sport, voorkom je dat je je eenzijdig fysiek ontwikkelt. Daarnaast is CrossTraining voor iedereen, ongeacht je fysieke- en conditionele gesteldheid of je leeftijd! Het maakt je functionale bewegen makkelijker.

 

Probeer eens een proefles om kennis te maken met onze trainingen!


Ik heb verschillende sportopleidingen gevolgd waaronder:

- MBO 3 sport en bewegingsleider

- Crossfit trainer Level 1 

- AALO Bootcamp instructeur 

- AALO Kettlebell instructeur 

- Gewichtsconsulent

 

 

 

 

Maikel Best Conditioning coach

Maikel Best aan het woord: Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met CrossFit. Voorheen heb ik bootcamp trainingen, kitesurfen en boksen gedaan. Ik was op zoek naar wat anders qua sport en kwam via een collega bij #noexcuses terecht. Vanaf dag 1 was ik verkocht! De diversiteit in CrossFit vind ik persoonlijk geweldig en de club mensen bij #noexcuses is onwijs tof.

 

Voor mij is CrossFit het continu opzoeken en verleggen van fysieke en mentale grenzen. Samen met eigenaar en coach Pascal zoek ik die grenzen op en ga ik er voorbij....elke training weer.
Als ik moet kiezen wat mij het best ligt binnen CrossFit, dan zijn het de lange workouts met veel herhalingen. Uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen zijn “mijn ding”. Knop om en gaan! Precies daarom heeft Pascal mij gevraagd of ik conditioning trainingen zou willen geven. Ik vind het geweldig om mensen te helpen hun conditie en doorzettingsvermogen te verbeteren.
Op dit moment geef ik 2x per week een uur training.

 

Nieuwsgierig naar Maikel zijn conditioning training? Schrijf je dan nu snel in en ga samen met Maikel aan de slag om jou grenzen te verleggen.

 

Voor meer info, stuur een berichtje.